Julafton

God jul allihopa! Hoppas ni får en underbar jul, nu ska jag äta julmat och senare blir det att öppna presenter. Mysdag, ja!
 
Finaste granen. 
Kram på er och hoppas ni får en riktigt bra jul!

Fredagsmys när den är som bäst

Här sitter jag nu några timmar senare efter att jag haft en helt grym kväll med de bästa tjejerna! Tänkte visa lite bilder från kvällen som bjöd på mycket skratt och prat! och så bästa knytkalasfikat också! 
 
 
Awesome dag, woopwoop!

Måste sova

Ska upp klockan sju imorgon och ha en lektion och sen är det SPHUSAdag och vi ska vara hipsters! Perfekt tema tycker jag! 
 
Sitter och skriver på IRen och jag är så trött i huvudet efter att ha suttit i cirkus fem timmar med att bara nöta ner massa text som ändå inte blir så jättebra. Har två dagar till på mig.. Känner mig verkligen pepp.. eller inte.
 
Men imorgon blir nog en bra dag tror jag! Godnatt!

Med läxor i högsta hugg

Skriver på inlämningen som ska vara inne nästa vecka. Känner mig lite lugnare nu när jag kommit igång med det. Har dock mycket kvar att skriva men jag kommer inte sitta hela dagen med det här. Kanske baka lite, slå in paket och julpynta? Träffa Josso? De hoppas jag iaf. Men vi får se! Först bär det nog av mot stan för att julhandla lite! min dag än så länge i bilder.. ;)
 
 



RSS 2.0