Nattankar

Är uppe senare än jag egentligen borde, lyssnar på musik och gör för lite plugg. På något sätt lyckas hjärnan ändå formulera tankar och funderingar för kommande uppsats och innan sista inlämningsdagen är det alltid en färdig produkt som jag känner mig relativt nöjd över. Ett och ett halvt års studier och tid som gjort att jag känt mig nöjdare över mig själv än på länge. Jag känner mig hemma i mig själv och det är längre ingen konstig känsla utan det är så det ska vara. Jag hoppas på att den känslan stannar kvar länge för utan den skulle jag känna mig vilsen. 
 
Från en tanke till en annan.. Var sjutton är mina jeans???
 
Det roliga är att precis när jag skrivit det ovan kommer mamma inskuttande med ett par byxor i händerna och säger "Är det här kanske dina?" Ehm "JAAA!" Well, mamma hade smusslat ner dem i sin egen byrålåda utan att märka det förrän nu, snart en månad senare, men jag har lyckligtvis äntligen fått tillbaka mina kära byxor och insett att det är mina absoluta favoriter. 
 
Avslutningsvis kommer lite musiktips från en fattig musikmånad, har verkligen inte haft tid till att leta upp ny musik tyvärr.
Years & Years – Breathe , 
Mendoza – Houdini , Santa Maradona F.C. – Give Me Sunshine (Feat. Lucy Spraggan)
 
Men Years & Years är definitivt värda att kolla upp. Min musiksmak i ett nötskal. Och här är Just nu, min spellista om ni är intresserade av det jag lyssnar på för det mesta. 
 
Godnatt!

2015

Nytt år, nya möjligheter, nya chanser att ta. 
Fast jag tänker inte riktigt så, möjligheter till att förändra finns hela tiden och det behövs inte ett nytt år för att ta tag i sig själv och det man vill göra till det bättre.
Om jag lite kort ska sammanfatta 2014, vilket är svårt med få ord, så har det handlat mycket om smärta av att förlora både farmor och morfar. Det har tagit mig hårt och jag vill fortfarande inte förstå, det går liksom inte riktigt ta till sig helt. Svårt att förklara, men tänker fortfarande att jag borde åka till farmor, för det var ju så längesen jag var där! Bilderna i mobilen hoppar jag över för det gör för ont att se och minnas den sista tiden. 
 
Men allt har inte varit tråkigt. Jag har försökt leva fullt ut, mina dagar har varit intensiva och jag har haft kul och kämpigt längs vägen. Men jag gillar när det är mycket att göra och jag tror det har varit guld värt att alltid ha något att göra, det har behövts mer än någonsin under 2014. Kanske har det drivit mig att utmana mig själv och göra saker som jag aldrig annars hade gjort. De senaste månaderna har flugit iväg och jag har umgåtts med människor jag verkligen trivs att vara med och jag har sällan mått så bra som nu. 
Galenheter med fina vänner, Josso och jag innan Top Cats och så resor. Har varit ett blandat år, men sista halvåret var betydligt bättre. 
 
Nu hoppas jag på att 2015 kommer bli bättre än förra året i sin helhet och att de här första elva dagarna bara är en fingervisning på vad som komma skall, för året hade knappast kunnat börja bättre. 



RSS 2.0