Checking in

Har nog inte mått såhär genuint bra på länge. Njut vänner, njut! Helt ärligt bryr jag mig inte att jag inte har något planerat på dagen. Att bara gå runt hemma, klappa katten, ta en spontantripp till Skövde, bada eller läsa en bok får mig att må bra. Vädret är beyond perfect och jag har längtat efter det här vädret längre än jag kan minnas. Så ja, jag njuter, för fullt.
Bästa fina klockan 
 
Spontantrippar med pöjken (alltså det jag kallar min bil) och kameran. Mhm, det är sommar på riktigt. 

Födelsedaginlägg utan födelsedagsbilder

Idag har och är en sån där perfekt dag. Är ju min födelsedag och jag fyller hela 20 år. System och allt. Jag har tagit steget förbi tonåren och har fyllt alla år som är värda att längta efter. Trodde inte att jag skulle tycka det var roligt att fylla år, men jo i år var det något speciellt ändå! 
 
Man kan ju tro att jag kommer visa en massa bilder på presenter och tårta och hela kalaset, men nej. Idag har jag nämligen tagit kort på annat. Jag kände att jag måste göra något jag verkligen tycker om och självklara valet att gå till kameran och krypa på marken och sträcka mig på tå för att nå nya vinklar och ställen att fota ifrån. Och såklart blev det ett par bilder på kattungarna också. Så här kommer ett gäng med bilder! Hoppas något faller i smaken!
 
Hoppas er dag också har varit bra ute i värmen. Kram!



RSS 2.0