Sleeping well

Äntligen lite nytt i bloggen, lättare sagt än gjort att fixa iordning koder och header och allt. Men nu är jag färdig och känner mig nöjd. 
firar vi med en grodbild ;)

Sidorna jag hänger på!

Jag tycker om att hålla mig uppdaterad med senaste på internet och tycker det är kul att testa nya saker, även om jag inte alltid håller mig uppdaterad. Men tänkte länka till några av mina favoriter där ni gärna får följa mig eller bara kika in om ni känner för det!
 
Vi startar med tumblr, en stor favorit för min del.
http://eeyo.tumblr.com/  - Min vanliga där jag mest rebloggar annat!
http://lifef.tumblr.com/    - Min andra där jag bara lägger upp och rebloggar fina bilder och texter, mest bilder.
 
Sen går vi vidare till twitter, som jag dock inte använder så mycket, eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska skriva, men ändå kikar på. https://twitter.com/Eliiinpersson 
 
Självklart har vi också instagram, där jag lägger upp bilder ibland! Här är senaste bilden från i fredags.
http://instagram.com/livetienkakburk/  Heter alltså livetienkakburk ifall ni vill kika upp det! 
 
Sist men inte minst tar vi senaste tillskottet, pinterest. Helt ärligt vet jag inte än riktigt hur jag ska använda sidan, men den är kul och ger väldigt bra inspiration till träning, sminkning, kläder, ja, allt!
 
http://pinterest.com/elinkatarina/ Heter elinkatarina och är kopplat till min twitter. 
 
Har ni inte pinterest och gillar att hitta inspiration tycker jag att ni ska skaffa den, för det är kul att kika igenom och fördriva lite tid, till exempel på tråkiga lektioner eller kvällar då man vill hitta något nytt och roligt.
 

Love it

Åh videon är ju grym även om låten är det absolut bästa. Lyssnat på den här låten nästan sen den kom ut, många gånger, och inte tröttnat på den överhuvudtaget. Bästa just nu. 

När man inte läst på ett par månader

Läste precis ut Ett ufo gör entre av Jonas Gardell. Det var en uppföljning på En komikers uppväxt som jag läste för tre fyra år sedan. Nu sitter jag och tänker på möjligheter som livet bär med sig och hur man kan och borde förändra. Tänker på personligheter och drar paralleller med ens egna erfarenheter. För det är ju så man gör när man läser om det verkligen ska gå in på djupet.
 
I alla fall, en bra bok som jag kanske läste igenom lite för snabbt egentligen. Det är nog en sån där bok man egentligen borde läsa lite och tänka efteråt, men det fungerar inte riktigt så för min del, men visst borde man egentligen.
 
bild från; http://bokslukandekakmonster.blogspot.se/2011/09/en-komikers-uppvaxt-ett-ufo-gor-entre.html
 
Har inte läst på väldigt länge så kändes konstigt att sitta där uppflugen i sängen med en bok. Vant men ändå ovant. Det är något speciellt att bli fast i en bok och samtidigt inte veta riktigt vad man tycker om den.  

Trött, hungrig och känslostorm

Just nu är en sån där tid som man bara borde vara helt tyst och inte skriva något, göra något eller någonting. Usch, haha. Tror ni jag lyckas med det då? neee..
 
Aja, idag har jag knappt varit hemma utan mest varit ute och åkt med familjen. Blev mot Lidköping och jag tog med mig pocketkameran, så några få bilder har jag ju! 
 
 

Dagar att ta tag i saker

Visst behöver vi alla vara duktiga ibland och det har jag varit idag. Eller ja, någorlunda. Har inte gjort läxor eller liknande visserligen, men har fått viktiga saker gjorda, olika samtal och saker som behöver fixas. Finns såklart mer att göra, men känner mig duktig för idag och så tar jag tag i resten snart!
 
Sara och jag var också och tränade efter en trevlig stund på stan, är väldigt mycket mer peppande när man inte är själv att träna.
Och eftersom vädret äntligen börjar bli bra och jag har vårkänslor i hela kroppen tänkte jag lägga ut några vårbilder från förra eller förrförra året, har inte riktigt koll, hehe.
Saker börjas äntligen kännas bra igen.

Träning, vikt och kost

Träning, något som många håller på med och som är viktigt för att må bra. Sedan jag började på gym så har min träning ökat och jag ser fram emot att åka till gymmet och köra slut mig själv. Känslan efter ett hårt träningspass är svårbeskriven, man mår bara så himla bra. Det jag gillar bäst är att köra crosstraining efterföljt av styrketräning, helst av egen kroppsvikt eller vikter. Sedan gillar jag att springa också även om jag inte har gjort det särskilt mycket på senaste tiden. 
 
Egentligen hade jag velat gå ner i vikt, även om jag inte är överviktig så har jag några extrakilon jag lagt på mig. Vågen har dock visat tvärtom, men jag känner ingen panik över det eftersom jag vet om att i och med att musklerna byggs på så kommer också jag gå upp i vikt, sen kommer det till en punkt då man börjar gå ner i vikt. Men då gäller det också att äta nyttigt, något jag varit dålig med på senaste tiden.
 
Kost och levene är väldigt viktiga och man ska sluta skjuta upp det tills imorgon, bättre att ta tag i det Nu. Började igår och min diabetes har redan på en dag blivit mer lättskött. Det visar att min sjukdom mår bättre av det och alltså bör det även gälla alla människor, kroppen mår bättre av mindre kolhydrater och onyttigheter. Men man får inte heller glömma av att njuta nån gång ibland, livskvalitén är fortfarande otroligt viktig, men den behöver faktiskt inte bara byggas på en massa onyttigheter.

Projekt

Projektarbetet är äntligen inskickat, några dagar innan deadline och det känns grymt! Åh, nu kommer jag sova gott, haha, riktigt gött att skicka in typ 30 sidors arbete som vi arbetat med två terminer! Visserligen har vi kvar finslipning, opisitionering och sånt, men det orkar jag inte tänka på nu. Gaaaah, så gött att bli färdig.
 
Nu tittar jag på årets P3 guldgala, sen ska jag sova. Godnatt på er!

Tankar

Det finns mycket som har hänt och jag har tusentals tankar. Men saken är att jag inte kommer att lägga ut något om det eftersom det är personligt, känsligt och jag håller det hellre för mig själv än att lägga ut det på nätet. Däremot går det alltid att fråga mig personligen, för vill jag svara så svarar jag eller så säger jag inget, men jag är alltid öppen för frågor och funderingar. 
 
En annan sak jag tänkt på är att det är lite tragiskt att jag har kommit på precis vad jag skulle vilja göra med mitt liv, men har ingen aning om hur jag ska komma dit. Saken är att jag skulle vilja hålla föredrag och lära folk om sånt jag tycker är otroligt viktigt. Hur det är att leva och känna smärta och ångest men klara sig ändå. Har ju så många tankar och erfarenheter som jag egentligen bara vill dela med andra. Men jag är lite för feg och vet inte hur man tar steget.
 
Lite bilder från senaste fotosession med mig själv. Favortbilden blev den längst ner, riktigt nöjd!

Fint

Efter en lektion i skolan åkte jag till farmor och var där ett par timmar. Vi hann med att sätta upp gardiner, handla och baka. Eftersom det var jag som stod för bakandet är det nog inte så svårt att gissa vad de blev för något!
Kladdkaka är liksom alltid gott. Tänk er dessutom det här tillsammans med glass! Mums.
Nu är det tillbaka till plugget. Geografiprov imorgon och som förra gången känner jag mig sjukt oförberedd.. yey.



RSS 2.0