Kylan känns inte när jag inte tänker på den

Inte för att det var sommarväder idag, men jag drog ändå på mig min klänning och sprang ut i regnet för att ta kort. Det var lite kyligt, men fick åtminstonde lite sommarkänsla av klädseln!

Wir wollen mehr

Känner mig fortfarande halvt förfrusen efter att ha varit ute i över 3 timmar, skjutit gevär och fikat, vilket var rätt mysigt. Nu sitter jag och gör inget vettigt, lyssnar på musik och försöker bli varm mest. 
 

Grattis!

Ett stort grattis till Josefine som idag tog sitt körkort!! Grattis igen! :))
Hade inget bra kort på dig då jag har alla kort på externa hårddiskar, så det fick bli den här! Sorry om du blir ledsen för bilden, säg till isf ;)

Underbara studentveckan! pt2

Senaste bilden från utspringet, sedan kom kortegevagn, firande hemma och sedan förfest med klassen! Studenten var perfekt, tror ärligt det var bästa dagen i mitt liv. 
Besvikelsen när ljudet inte fungerade och ljudkillen aldrig kom och vi fick åka iväg med bara en fungerande högtalare. Som tur var fick Rebeccas bror igång ljudet, tusen tack för det eftersom det räddade våran kortege! 
Bästa förfesten med klassen hos Lovisa, sedan bar det ut på Husarn!
 
Vad hände sen då? Jo, jag låg nog mest och sov de tre dagar som följde innan det var dags för den absolut sista studentgrejen, nämligen studentbalen. Jag gick tillsammans med mina fina vänner Hanna och Ida.
Dagen blev riktigt bra, även fast vi satt fast på billingehovsparkeringen i nästan tre timmar. Men det var lätt värt det och det är inte varje dag man får känna sig såhär uppklädd. Väl inne på balen tog jag inte så många bilder, men några har jag i alla fall.
Tycker faktiskt den här bilden får avsluta min studentvecka-inlägg, för det är ju just såhär det varit, galet, roligt och fantastiskt bra med vänner jag trivs så galet bra med. 
 
Har hänt mycket under dessa tre år, men detta har definitivt varit det bästa. Tack till bästa klassen SP3esa och mina fina vänner 

Underbara studentveckan! pt1

Finns faktiskt inte ord för att beskriva den senaste veckan. Ord som galen, sjuk, underbar, rolig framförallt, räcker till viss del, men är långt ifrån för att beskriva allt. Det har verkligen varit helt fantastiskt, men nog om prat, här några bilder från senaste tiden!
Förfest hos mig innan skumpartyt. Som var gryyyymt. Hade grillfest på lördagen, men min mobil vägrar att connecta med datorn, eller om det är tvärtom, men vilket som så har jag inga bilder därifrån på datorn.
foto från ljunsgström photography!
Del 1! Galetgalet!



RSS 2.0