Tankefylld

Efter en kul men samtidigt tentaångestfylld helg är det dags för mig att sova så att jag är redo för morgondagen. Då är det skolarbete och jag hoppas att det kommer gå bra för på fredag har jag nämligen tenta i makroekonomi. Förra tentan gick inte så bra, så hoppas att denna går bättre. 
 
Förövrigt är jag så himla glad att snön är borta och att det är plusgrader ute, fåglarna har börjat kvittra och jag har redan börjat känna av det där lilla vårruset som infinner sig i min kropp varenda gång det börjar vankas vår. Då vill jag bara springa av mig all energi, rusa tills jag är helt andfådd och skutta omkring lite. Jag vet, jag är snart 20 och borde bete mig vuxet, men det spritter liksom till i hela kroppen så man blir bara tvungen! Och känslan är oslagbar.
 
Ja, det är en bil.. fast den blev lite gömd av snön!
 
Jag vet inte vad jag ska tänka om allt, för just nu har det blivit så mycket av allt. Jag har så mycket skola och fritidssysslor att jag inte riktigt har tid för allt jag vill och samtidigt vet jag inte vad det är jag vill. Det finns så mycket roligt och snart kommer jag ställas inför ultimatum då man måste välja, alltså åh vad jag inte vill samtidigt som jag vill. Det är det som är det jobbigaste ibland, att inte veta vad man vill.
 
Tror det är bättre jag sover och tänker mer imorgon. Min hjärna har varit på högvarv idag, det vill säga att den har tänkt väldigt mycket på mycket onödigt men samtidigt väldigt nödvändigt..

Changes

Changes skulle kunna härledas till lite allt möjligt i mitt liv just nu. Vill ändra på mitt liv och saker omkring mig. Tider av ändring, känner att det är dags nu. Rensa ur mina tankar, starta nytt, göra saker som jag vill och lyssna på mig själv och följa min moral. Changes.
 
Faul & Wad Ad – Changes - Original Mix
 
 

Det jag gillar att göra!

Kanske nördigt och tråkigt enligt många, men bland det bästa jag vet är att försvinna in i en bra bok. Avslappnande, viktigt och framför allt spännande. Född till bokmal!
Fota, fota, fota. Spenderar för lite tid med det, men det är en av de där sakerna jag aldrig tröttnat på, har ändå hållt på ganska länge. Det bästa är att jag fick en systemkamera för iår fem år sedan, älskade kamera!
Umgås med familj och vänner. Fika och prata bort tid och rum, gå ut och dansa som en galning, prata med främlingar, flumma, skratta och ut och resa. Finns så mycket fint i livet och jag blir så glad över hur mycket jag fått sett och varit med om. Fin familj och fina vänner. Jag är lyckligt lottad.
 
Ännu gladare blir man när man tänker på hur mycket det finns kvar att upptäcka och vad jag är sugen på att göra det!



RSS 2.0