Dagar som lyser upp

Igår var det bio och det blev den efterlängtade sista delen av Twilight. Hanna, Ida, Matilda och jag träffades därför för att först se part 1 och sedan efter lite mat part 2. Häftigt att se sista delen i en av sina favoritböcker. Har ni inte sett den än tycker jag definitivt ni ska göra det! Den var verkligen riktigt riktigt bra.
 
Imorgon fortsätter ledigheten med två dagar och förutom att plugga psykologi tänker jag nog mest vara ute och njuta av att vara ledig.
 
När jag åkte och handlade förut så började det snöa istället för att regna, så mysigt! 
 
Fick mig att tänka på de år vi hade så mycket snö. De här bilderna är från 21 februari 2010. Så här djupt var det när man gick ut i det snön på bilden ovan
Galet! Dessutom var det långt kvar till gräset, så det var väl ungefär en meter snö. Nu hoppas jag att det inte blir så mycket iår, men det får väldigt gärna bli en vit jul! 

Släppa pressen

Kändes konstigt att sätta sig vid datorn och känna att jag kan sitta här så länge jag känner för det, för jag har inga läxor. Hade historiaprov idag och det gick väl visserligen inte jättebra, men nu är det avklarat och jag kan ta det lugnt. 
 
Har prov nästa vecka, men det är i psykologi och det tycker jag är roligare, dessutom är vi lediga måndag och tisdag, riktigt gött. Taggar inför helgen också då vi ska se Breaking Dawn part 2! Så taggad!
 
Imorgon är det nationella svenska B skriftliga. Sitter från 8 till 1. Yeeey. Hoppas jag kommer in i ett skrivflow som man gör ibland. 
 
Det kommer jag göra ikväll typ, fast en annan bok eftersom den på bilden är utläst!

Plugga

Är verkligen så grymt dålig på att plugga idag. Har prov på torsdag och kom på nu att jag har en inlämning i fotografiska som jag inte gjort klart än. Svårt att prioritera, nja, men lite irriterad över att inte tiden räcker till som man önskar. 
 
Att datorn dessutom är galet seg gör inget bättre. Men får ta fram tålamodjaget och försöka hålla det uppe, även om det inte går så bra. Blir att det nästan pirrar i armarna av frustration. 
 
 
Lite motstridig bild mot mina känslor kanske men. Fast finns ju annat som är bra, som att det snart är studenten och att jag inom två veckor kommer ha beställt min studentmössa!! 

Embrace me

 
Ed Sheeran, har visserligen inte lyssnat så mycket på honom, men den här låten och videon fastnade jag för. En annan riktigt bra låt är ju Watchtower med Devlin! 
En annan riktigt fin låt som jag råkade klicka in på och vad man blir glad när man hittar såna här perfekta låtar.
 
Lite musiktips, men fick så galet mycket mer som är så underbart att lyssna på till exempel Fun. Carry on. Lugna låtar just nu, men de är fina!

Vanliga söndagslunket

Sitter på golvet och gör läxor.
 
 
Har äntligen skickat in mitt PM och nästa vecka gäller det, Svenska nationella, muntliga delen. Jag ska prata om djurförsök, kommer nog gå bra!
 
Idag är en sån där dag då man bara tar det lugnt, äter lite onyttigt och önskar att lovet vore varit en vecka till. 

Lite om mig

Jag är en tjej på 18 år som alltid är påväg att skriva att jag är 16 år. Kanske ett tecken på min mentala ålder? Haha hoppas det inte är så!
 
Jag går samhällsprogrammet på Västerhöjdsgymnasiet och går på sista året där, snart student alltså! Går nog inte riktigt beskriva hur man både längtar och fruktar för det. Skönt att slippa gymnasiet, men man kommer sakna alla fina kompisar och vad ska man göra efteråt liksom? Fortfarande osäkert.
 
Vill bli polis, men är svårt att komma in så får funderar fortfarande på vad jag vill bli förutom det. Funderar på att göra GMU, grundläggande militär utbildning. Alltid velat göra det, så varför inte? 
 
 
Gillar naturen och att fota den. Vandra omkring i den är inte helt fel heller och jag gör det ganska ofta, när jag känner för det.
 
 
Är en bokmal och sitter gärna flera timmar och läser en bok och blir lätt sentimental. Har flertalet favoritböcker och brukar fundera på en bok jag läst för att få in det i mitt liv. Det är mysigt att läsa och en speciell känsla när man läser en riktigt bra bok. Boknörd, möjligen! ;)
 
Lite om mig. :)



RSS 2.0