Att lyssna på sig själv.

 
Fredagskväll. Har njutit av att vara ledig från plugget en stund och sen har jag tänkt mycket, gjort mer och tänkt på allt möjligt. Jag känner mig full av liv, utmaningar, tankar, förändringar och känslor. Jag vill göra så mycket mer än det jag gör, men vet om att tiden inte riktigt räcker till, så tar en sak i taget, även om jag har tusen andra tankar om vad jag kanske borde göra. Jag tror att man måste prioritera, utan att för den skullen kväva sådant som är viktigt för en själv. Frågan jag då ställer mig är, när vet man att man gör det rätta? Det svaret jag har kommit fram till än så länge är att man aldrig vet, men att man ska lyssna på sin magkänsla. Negligera den inte, för det kommer bara leda till att saker blir värre. Jag är ganska dålig på att lyssna på den och gång efter gång frågar jag mig själv när jag ska bli bättre på det. Mitt svar är nu, Nu. Det ska bli bättre. Lyssna på mig själv och vad jag står för.

Ibland känns det fint att bara vara vid liv

 
På något sätt slutar det alltid upp med att jag hamnar med att skriva här när jag är tankfylld. Som ikväll, när jag inte kan fokusera på att skriva en mening på inlämningen eller göra något vetigt fastän jag vet att jag egentligen borde göra det. Istället tänker jag på allt annat och hamnar med näsan i min anteckningsbok och skriver. Sen musiken på som vanligt också. 
 
Men för er som vill veta hur livet ser ut, så är det fint. Visserligen är det mycket som ska göras, men det är då jag trivs som bäst. När jag har flera bollar i luften och sen försöka allt att gå ihop och sedan tillslut lyckas. Den känslan är bland det bästa. Det är definitivt värt det efteråt, då man kan luta sig tillbaka en stund, se att man klarade det man satt upp som eventuella mål och sedan ta tag i nästa grej.  



RSS 2.0