När hjärnan börjar bli trött

Härligt kvälls- och dags-plugg.. vet inte hur många lappar jag skrivit och är inte ens klar än.. Men känns skönt att jag kunde de flesta när jag gick igenom dem. Men är ju mer än det jag ska kunna, så blir att gå igenom instuderingsfrågor, böckerna, anteckningar och powerpoints imorgon, igen. 
 
Säger bara att det är tur att det finns musik! Gör pluggandet så mycket lättare. Fast nu blir det nog att gå och lägga sig snart. 

Kväll

Söndagkväll och jag känner mig pigg, full av liv samtidigt som jag inte riktigt vet vart jag är påväg. Tankar om framtiden, yrke, val och hur vägen dit ska gå. För det är ganska jobbigt att inte vara hundra på att det man gör är helt rätt samtidigt som man känner att man mår mycket bättre än man gjort på länge. Just nu känner jag att jag får se hur det går och börjar det kännas helt fel får jag hitta på något annat.
Jag tänker le, leva och låta allt ha sin gång så får vi se vart det landar.

I've becomed so numb

Här sitter jag och undrar vad jag håller på med.. och ler för mig själv!
Samtidigt så funderar jag på om jag stängt av lite, därav rubriken. Men tror också det är så att jag inte orkar låta nånting få ner mig just nu, är på god väg och tänker inte backa. Envis som en åsna, ja möjligen, men tänker använda den erfarenheten fullt ut nu. 
 
 

Kvällsbestyr

 
Borde sova eftersom jag är så trött att mina ögon knappt orkar vara öppna, men lyssnar hellre på musik, ligger på golvet och filosoferar och läser lite ur Saeculum.
 
Imorgon blir ytterligare en dag med fullt upp. Skönt, men samtidigt känns det konstigt, att aldrig riktigt vara lugn, ständigt på fötterna. Men ta mig inte fel, för jag gillar det. Det händer något, vi är påväg mot något, gör något åt allt. Underbart.

You bring me joy, life and sadness. And I'm fine.

 
Just nu flyger jag iväg, lämnar marken och tar vid någon annanstans. Ses när jag är tillbaka. Inte riktigt så, men konstigaste just nu är att jag mår bra. Jag känner mig levande, glad och livet som på senaste åren känts lite fel känns nu rätt. Jag är igenom kroppen glad och jag njuter av den känslan. Tar vara på allt den har att ge mig och låter det infinna min kropp. Fyller på med energi. Äntligen.



RSS 2.0