KLAR!

Eller ja, nästan! Har skrivit klart min historiainlämning som ska vara inne på söndag. Så det enda jag har kvar är att gå igenom alltihopa en sista gång, vilket blir antingen ikväll eller imorgon.
 
Så ja, imorgon börjar min helg eftersom hela fredagen har gått åt att skriva. Aja, så glad att det är klart! Godnatt.

skolplugg..

Sitter här med historian som ska vara inlämnad på söndag och ja, det går ju sådär. Men har börjat släppa lite i alla fall. Önskar jag vore klar med den nu. Men men, bara att kämpa på!

Fredag!

Haft en asgo dag på äventyrsbadet idag! Gick upp nio för att komma hem runt fem, helt slut i kroppen. Somnade nästan på bussen och blev inte bättre när jag kom hem. Förbättrades ju ytterligare av att jag haft jätteont i magen hela kvällen. Så det jag gjort är att legat i sängen, ätit kladdkaka och kikat på Niceville med mamma. Känner mig fortfarande hängig och det känns i magen. Ingen aning om vad som hänt, men hoppas det är borta imorgon. Förutom kvällen så har dagen varit grym!

Allahjärtansdag♥

Alla hjärtans dag spenderades med min fina pojk, åh, så jag tycker om dig

Semledag

En av de mathögtider jag absolut gillar bäst är idag, vilket jag tror de flesta av er vet, nämligen semledagen! Började med att jag var inne och tränade med Sara, träningsvärken imorrn känns lockande.. Sen drog vi ner till stan för att träffa Matilda, Hanna och Ida och då var de semledags! Mysigt!
 
Senare drog jag hem och bakade semlor hemma och bjöd familjen, mums. Är dock ganska väldigt mätt nu, men  gott var det minsann.
Mums.
 

Yesterday!

Igår var en så grymt kul kväll med de bästa vännerna! Har tyvärr inga bilder, men mina minnen är vädigt tydliga och de kommer nog aldrig försvinna, haha ;) Ni är så bäst! 

Freeedag

Ikväll blir det utgång, woop! Men först en seg dag skola, önskar att den bara kunde ta slut nu! 
Liten mobilbild.. när man har tråkigt brukar de bli egopics, haha.Nu taggar vi för kvällen, kram!

Onsdagsuppdatering

Onsdag kväll och jag är rättså pigg, fast ändå trött, ni vet sådär mittemellan när man är både ock.
Nu ska jag dra mig iväg med mina föräldrar till mormor och morfar, mysigt! Får bara komma ihåg att inte dricka kaffe, för då somnar jag inte inatt.. ;)
Lite bilder från helgen då jag och Josse hade kul med lång slutartid och skuggor!

Söndag

Trött och förkyld. Huuum. Men helgen har varit riktigt bra. Idag är en sån här dag då jag känner för att bara krypa ner under täcket och glömma allt vad som heter skola och läxor. Har faktiskt mycket att göra, men har en känsla att högen av saker kommer vara lika hög imorgon som idag. 
 
Sitter vid fel dator, så har inga bilder från igår här. Men en bild på mig kan ju komma ändå, woop.



RSS 2.0