Studentfotografering

Började dagen med att känna mig som en packåsna!
Skor, klänning, kamera, smink. Ja, i princip allt som behövs för att fota studio! Jag och Louis fotade studentfotograferande och här kommer några smakprovsbilder på mig.
Nu är det bara 8 dagar kvar! Galeeeet! 
 

Åh fin dag

Igår var jag ute med tjejerna för att fira Sara som fyllde nitton i torsdags! En kväll med bowling, god mat och en massa skratt. 
Har nästan bara suddiga bilder och vågade knappt ta kort eftersom det stod anslut laddaren redan när jag åkte hemifrån.
Grym dag med fina vänner!

Helgplugg, utan att plugga

Var egentligen tänkt att jag skulle få klart det mesta i skolan under helgen så jag slapp göra det i veckan. Men såklart blev det inte riktigt så för fredagen blev att ligga i solen och senare klippa gräset, underbart att bara lyssna på musik och sjunga med (förutom när man råkar köra in i en rot och den inte startar sen.. hjärtattack.. men självklart startade den när pappa försökte.. oroat mig i onödan och trott att hela apparaten var sönder). Sedan i lördags var jag ute hela dagen, fortsatte klippa gräset och vaxade bilarna. På kvällen var jag och Josso på Olstorp och det var grymt kul! Det där med att dansa är bara så bra.
 
Idag däremot har jag sovit, varit i stan och från sju, åtta fram till nu (halv ett) har jag suttit med en uppgift i fotografiska bilden. Fast blev ju lite candy crush och sånt emellan såklart. 
 
Taggar några timmars sömn med lite bilder, natti.
 

Promenix och solvarm

Efter en grym dag gick jag ut på promenad med min kamera och musik. Skönt att koncentrera sig på något jag verkligen gillar samtidigt som jag blir av med en massa energi.
Lekte med inställningar så det såg ut att vara natt fast det egentligen såg ut mer så här
Har cirka 400 bilder till, så har lite att gå igenom. 
 
Idag är jag helt rödbränd och det gör nästan ont att bara titta på. Att man aldrig lär sig.. Men jag är glad ändå för idag var riktigt bra med skönt väder, två kurser avslutade, trevligt sällskap och sommaren känns äntligen i sikte!

Långhelgen är över och friheten med den

Långhelgen var grym, inte bara för att jag just var ledig utan för att jag hade det kul. I lördags gick Matilda, Sara, Hanna, Ida och jag ut och hade det grymt kul. Sen har jag varit ute med familjen och åkt, fikat och haft det allmänt trevligt. Kunnat vara uppe till sent är så underbart och jag blev rätt väldigt glad när jag kom på att jag har sovmorgon till halv tio imorgon!
 
Har dock glömt av att ta bilder under hela helgen.. så jaa. text, men helgen har innehållit mycket glädje i alla fall! Tre veckor och två dagar kvar till studenten.. gaaaah!

Projektredovisning

Idag gjorde vi vår projektredovisning och det känns fortfarande konstigt att det är gjort. Det är liksom äntligen klart. Det firade vi genom att gå till Pim's och äta god lunch, utomhus dessutom. Underbart väder idag.
 
Så här såg jag ut, hade tråkigt när jag väntade på bussen imorse.
Nu ska jag sova och sedan är det sista skoldagen innan långhelg, kommer bli skönt!

to be

Lagom trött efter att ha varit ute på kvällspromenad tänker jag gå och lägga mig. Var skönt att vara ute själv och bara låta tankarna flyta som de vill, tror att vi alla behöver lite tid för oss själva, även om det bara är en timma. Det är nog viktigt att låta det hjärnan tänker på vara i fokus och inte skjuta undan de tankarna för att något annat kommer ivägen. 
 
sommarkänsla, hoppas att solskenet stannar och värmen kommer med den.
Men nu, sova.
Godnatt!

hela tiden..


Frisk

Äntligen känner jag mig frisk. Efter att varit sängliggande sen i måndags och bara varit uppe några timmar igår så känns det bra att vara frisk. Däremot är mitt blodsocker just nu helt upp och ner och hade känning på 2.3 som vägrade gå upp igår natt, är läskigt och blir inte bättre av att man vaknar på 14. Men bara att bita ihop och försöka anpassa insulinet bättre, är kämpigt i början men det håller i alla fall på att bli bättre som tur är.
 
Hoppas ni hade en bra valborg, min var inte så värst kul men hade sällskap av serier och sängen så gick ju ändå rättså bra ;) 
Standard att ta kort på, taggtråd gör sig bra på bild även om det är ett vanligt motiv.



RSS 2.0