I höstvindens lä

Lunchat med Josefine på Orient palace. Mysigt och gott! Vi var också inne i stan och jag köpte ett tublinne och så köpte vi ett varsitt armband, har ingen bild på det, men fint var det!
Har varit duktig med träningen den här veckan också. Redan 3 pass, ena av dem en cykeltur, då tog jag med mig kameran. Stannade dock bara två gånger, men några fina bilder tycker jag att jag fick, här är en av dem.
 
Halva lovet har redan gått, känns knappt som det har börjat. Snart är man tillbaka i skolbänken, men det vill jag verkligen inte tänka på just nu. Nu är det bara att njuta järnet!

När höstvindarna drar in


Ytterligare en dag till perferierna

Sitter med trötta ben, glatt humör och har inga läxor att göra direkt. Förutom att jag sprang 7,6 km efter skolan så har det krattats löv, finns en hel del. Men det ligger i högar och nu är det "bara" att ta bort dem. 
 
Tänkte försöka bli bättre med att ta kort under lovet. Behöver nya och så behöver jag definitivt rensa ut de gamla!
 

Idag är det bara att vara jag

Har pysslat och ätit och snart kommer Josefine hit. Jag antar att det kommer bli en rolig kväll, med som vanligt mycket flum blandat med tankar på livet. Det är så vi är, hoppar från ena samtalsämnet till det andra. Superpepp till dunderdepp. 
 
 
Tror det blir en bra dag!



RSS 2.0