Good times

Idag har varit en riktigt bra dag. Började med en halvtimmes massage av Matilda, var verkligen jätteskönt! Tog ett tag innan jag vaknade till ordentligt igen sen men ;) Sen hade vi en halvtimmas lektion geografi, sen drog Lovisa, Johanna och jag ner på stan för att fixa grejer med projektet, sen var vi hos familjecentralen. Intressant och givande för projektet! 
Drog sen för att träna en timme och träningsvärken jag har lär bli rätt jobbig imorrn! haha. 
 
Men grym dag, nu ska jag se på lite film och sen blir det la att sova!

Gårdagens fotograferande!

Som jag skrev igår tog jag kort på Matilda och tänkte nu visa er några av dem!
Bilderna blev verkligen bra. Ett stort tack till Matilda som ställde upp och gjorde måndagseftermiddagen väldigt rolig!

See the light that shines

Är så galet sugen på att fota, så ikväll tog jag fram makroobjektivet och försökte köra lite bilder på mina ögon, lättare sagt än gjort!
klurigt eftersom jag måste köra manuellt fokus, tur att jag har vridbar skärm iaf!

Bra dag

Idag har varit fullt upp hela dagen. Sen skoldag som jag slutade på bästa sätt, genom att fotografera! Va riktigt kul och Matilda var en bra modell! Vi fotade 80tal och det blev grymt! 
 
Sen när jag kom hem firade vi bästa mamma som fyller år idag, grattis! Tack för att du finns. 

Januari månad

Finns så mycket att skriva om, ändå skriver jag aldrig här. Men just nu är allt så galet bra, åh lycka.
Våra myskatter inomhus framför fläkten, mina gulliga små som jag knappt sett till senaste tiden. Jag har varit iväg nästan varje dag och de har suttit inne i sitt lilla hus och vägrat gå ut om det inte är matdags, vilket jag förstår. Gillar inte detta väder även om det är väldigt fint.
Idag firade vi mamma lite i förskott, men själva firandet blir imorgon. Hon fick tulpaner av mormor och morfar som jag passade på att fota, så fina!
 
Jag saknar min pojkvän, han är fin han. Den här månaden har varit så otroligt bra och jag känner mig så himla pepp.
Kram!

Gym!

Idag var jag och Matilda (och hennes pojkvän Fredrik) och tränade på nya gymmet Elins sportclub. Är riktigt nöjd och är taggad inför att börja gymma! Så ja, nu ska vi bli vältränade och duktiga! ;) Så fort de har fixat en instruktör och gymrummet är färdigt ska de ju ha Zumba där också, så de blir förhoppningsvis inte ett så långt uppehåll av zumban! 
 
Taggad!
 
Nu ska jag försöka bli klar med mitt cv och personliga brev för svenska C.. 

Onsdagsuppdatering!

Förutom en jättemysig fika igår eftermiddag med Sara, träning och överskottsenergikick tog jag lite profilbilder, varav den här var den enda jag blev nöjd med. Så blir det ibland! Men måste bara säga att det här året har börjat otroligt bra och min 2013 burk har redan ett flertal lappar!

My 2013 jar

Min 2013 burk. Den kommer jag fylla med lappar om roliga och glada tillfällen under året som jag sedan kommer läsa nästa år för att påminna mig om allt det bra som hänt under året! Mer inspiration till er; http://www.tumblr.com/tagged/2013+jar 

wondertag

Har inga bilder då jag glömde ta ur minneskortet från surfplattan, men dagen har varit awesome. Mat, fika och flum hela kvällen o en bit in på natten med Josse. Nu är det nog dags att krypa i säng. Godnatt!



RSS 2.0