DIY klänning

En gammal lång kjol och rullande och lite säkerhetsnålar senare så woila; en klänning! Alldeles utmärkt nu till sommaren. 

Sommarbestyr

Häromdagen var Josefine här och vi fotade lite, närmare sagt över 800 bilder. Det är så det ska va på sommaren, en massa fotografering, värme, fika utomhus på en filt, skratta, prata och låta timmar flyga iväg utan att bry sig om att hålla räkning på dem.
Och så mina fina födelsedagspresenter. Pryder nu mitt fönster och är förfärade över en sten! Söta :)

Ut i kohagen

Gårdagens tripp ut till kohagen, fast det blev bara fram till grinden eftersom alla tjurar stod och radade upp sig där. Att ta kort i solnedgång är definitivt ett av de bästa tillfällena på dagen att få till det med ljus och stämning naturligt.

I’m not afraid to die, I’m afraid I haven’t lived enough.

 
Var någon månad sen jag såg den här filmen, men den är så tankvärd och jag tänker fortfarande på den. Det har blivit min favoritfilm, för filmen gav mig något, vilket jag inte brukar få när jag ser på film eller tv. 
 
Mr.Nobody heter filmen.
 
"Everything could've been anything else and it would have just as much meaning."

Sommar..?

Vill bara ha sommarvärme nu och kunna gå i shorts utan att frysa ihjäl. För det är nu, i början av juli jag inte tar av mig tröjan ens mitt på dagen och byxorna sitter på. 
 
Om precis en vecka fyller jag 19 och för första gången i hela mitt liv känns det inte direkt speciellt. Ända sedan jag var liten har jag varit speedad flera månader innan och taggat upp som aldrig förut, men iår känns det mest som en onödig "högtid" att fira. Hade någon sagt att jag skulle känna såhär när jag var tolv skulle jag skrattat. Men, utan varken önskelista eller någon direkt förväntan ser jag mest fram emot jordgubbstårtan.

I'm working on a dream for ya

Senaste tiden har jag kommit in i en period av att hitta ny musik. Kan bero på att den musiken som funnits på min Just Nu spellista var ganska uttjötad. Så endel nya låtar som jag snart kommer kunna utantill. När jag ska hitta musik är det youtube som gäller, bara klicka sig fram mellan låtar och hitta bra och mindre bra låtar, trevligt tidsfördriv!
 
Så himlans bra!
 
 
Musik 



RSS 2.0