Glatt godnatt

Nu säger jag godnatt. Är trött och ska upp tidigt imorgon så borde sova. Men dagen slutades bra i alla fall och jag definitivt gå och lägga mig nöjd och glad.
 
Klarade det teoretiska jägarkursprovet idag och det känns så himlans gött och skönt! Nu är det enda plugget politik och det känns skönt att kunna bocka av ytterligare en sak. Dessutom ska vi börja skjuta nu och det är ju det roligaste! 
 
Så nu säger jag godnatt så skriver jag mer snart förhoppningsvis!

Let go

 
Måndagnatt och jag vet inte riktigt vad jag gör uppe. Borde sova med tanke på att jag ska upp halv åtta och borde sluta tänka på saker som jag inte har något för att tänka över. Fast allt sådant där är lättare att tänka än att göra. Hur stänger man av hjärnaktiviteten? Speciellt när man innerst inne inte vill. För det är sån jag är, en tänkare. 
 
För en gångs skull har jag lite nya bilder att visa upp och det rycker i fingrar. De är nämligen i stort behov av att fota mera och det ska det definitivt bli mer av. Dock är det jobbigt när man har tusen andra saker att göra samtidigt, men "man måste för fan prioritera" som är taget från en bok jag läste i höstas. Nu blir faktiskt högsta prioritet att sova. 

Försmak på nästa årstid

 
Vill ha sommar, nu. Senaste dagarna har bara gett lite försmak på vad som väntar och just nu vill jag inte känna att jag behöver plugga och sitta vid datorn. Men det är vad jag måste göra eftersom det inte är sommarlov förrän 5 juni för min del! Bara att hålla till godo, njuta så mycket man hinner och ta vara på de varma dagar som kommer! 



RSS 2.0