Våren då?

Vill att det ska bli vår nu så att det här inte är en annorlunda syn för den som bestämmer sig för att bege sig ut med mig!
Nedslängd i gräset med kameran i högsta tag! Bilden får mig också att sakna mina röda skor som gick sönder på något konstigt sätt, hela sulan var lös, så det var bara att slänga. Letar efter ett par likadana, eller åtminstonde väldigt lika, för de där var perfekta.

Att faktiskt göra det man ska göra

Har suttit nu ett par timmar och skrivit på vårat projektarbete som handlar om unga föräldrar. Trodde som vanligt att det skulle sluta med facebook och youtube, men har hållit mig till projektet nästan hela tiden och det känns väldigt bra att verkligen få något vettigt gjort.
 
Har skrivit över två sidor och hoppas på att jag kommit ännu längre innan jag drar mig iväg till stan för att dansa Zumba. Ska bli skönt! Igår körde Sara och jag BodyPump och det var riktigt gött, känns i kroppen idag. Är bokad för ett pass idag också, men är inte riktigt säker på om jag orkar, vi får se!
 
Lite favoritirepris, men aja, sommarkänsla!

En bra dag

Bara känts bra i hela kroppen. Visst negativa saker går väl igenom varje människas huvud, men tänker inte lägga ner energi på det eftersom det verkligen inte hjälper något. Bättre att koncentrera sig på de viktigaste sakerna, som oftast är dem som gör en glad.
 
Bästa pinsen jag fick i tisdags från eftergymnasiemässan som var på skolan. Jag vill verkligen så himla gärna bli polis och jag ska göra mitt bästa för att komma in. Hoppashoppashoppas!

När man hellre vill lägga sig och sova

Känns som mitt huvud ska sprängas och jag har tusen saker att göra.. vill bara sova. Men men, bara att strunta i huvudvärken, tänka på filosofi och plugga järnet! och inte gå in på datorn.. (önsketänkande)
 
Förövrigt är det grymt bra med mig! Har bara glömt av att uppdatera, eller ja, har inte riktigt vetat vad jag ska skriva och därför struntat i det.
Fast mår bättre av att titta igenom bilderna från förra gången jag o Josse fotade, haha! Det där var ändå en fin bild, om man jämför med dem andra ;)
 



RSS 2.0