"When you're alive to your limits"

På väg hem efter gymmet och ett pass med BodyJam så hörde jag den här låten och fastnade på en gång. Den är lugn, har härlig rytm och en fin text. Hoppade in på spellistan direkt när jag kom hem. Förövrigt är BodyJam riktigt kul! Åkte dit spontant ikväll och skönt var det. Nu ska det sovas, vill vara pigg imorgon! 
 

Produktivitet

Plugg-söndag. Gjort klar mina individuella uppgifter inför morgondagens inlämning. Uppgiften var att beskriva hur jag är som pedagog, dels genom att koppla till litteraturen men även göra en inspelning. Därav bilden när jag försökte få in mig i fokus innan jag började spela in. Många omtagningar senare känner jag mig nöjd! Dessutom har vi på onsdag en gruppinlämning, vilket ändå inte känns allt för långt bort, tycker vi har jobbat på bra och börjar närma oss ett färdigt resultat. 
 
 
Känns skönt att vara igång och få något gjort. Har förutom en lång sovmorgon i princip bara studerat och ätit litet. Sitter just nu och lyssnar på en föreläsning från förra veckan. Tycker stundtals väldigt bra om att studera på distans. Det finns så många möjligheter till att lägga upp studierna på ens egna sätt även om det ibland kan vara svårt att bolla idéer med andra. Men jag kan välja att titta på mina föreläsningar på kvällen istället för klockan åtta på morgonen, passar mig utmärkt. 

Driving together in seperate cars.

Bild från Silverfallen. Längesedan jag var där, men ute i luften nu känns det verkligen att våren är här och jag kan inte annat än le. Visserligen har dagen bjudit på sämre väder, men det spelar ingen roll när resterande dagar har varit galet fina. Bara att njuta!
 
Rubriken kommer från låten Beginning at the end - Samsaya.

Tankar som alltid kommer med plugget

Sitter och tänker på framtiden och vad som väntar. För det känns som att det är galet långt kvar tills jag är färdigutbildad, samtidigt som det känns som att det är alldeles för kort tid för att få grepp om allting. Ska ändå skriva en B-uppsats, två C-uppsatser, vara ute på 15 veckors praktik och lära mig ett helt nytt ämne. Helt nytt är det visserligen inte eftersom det är svenska, men ska ändå lära mig vad jag ska lära ut till eleverna, vilket förhoppningsvis blir en hel del nytt för mig. Jag tycker det är oerhört spännande, men samtidigt lite otäckt med tanke på att mitt yrke kommer påverka mina framtida elevers framtid. 
 
 
Sen är ju inte yrket det viktigaste här i livet och det enda framtiden handlar om även om det är en stor del. Jag vill få utlopp för min kreativitet, men just nu vet jag inte riktigt exakt hur. Totalt älskar att vara utomhus och fixa vilket vi håller på med här hemma nu.
 
Det är konstigt hur bra man kan må av att bara snickra upp ett par bräder på ett uthus. Men jag känner att jag är med och skapar något, det händer något och när jag är aktiv. Speciellt när vi är utomhus och grejar här hemma känner jag att jag inte behöver kompromissa med mig själv och en sorts lugnhet infinner sig i kroppen som jag sällan känner under andra omständigheter. Det är som att kroppen laddar upp alla batterier för att orka med. 
 
 
Livet kommer och jag fortsätter kämpa på. Har inte gett upp än och lär inte göra det nu heller. Tycker om att leva, men gillar inte alltid livet. Men det enda man kan göra är att gå vidare, vilket jag lärt mig sedan jag var liten. Och känns det förjävligt, låt det kännas förjävligt men ryck upp dig sen och gör något av energin, låt den inte bara rinna iväg. Litet tips på vägen, för vi är alla ute på vingligheter här i livet emellanåt. 
 

Helgens bestyr

Som vanligt har helgen gått snabbt och jag har haft det bra. Fredagen började med tacokväll med Matilda och Ellen vilket var supermysigt och trevligt! Man kan ju snacka om att man var mätt sen.. men gott var det och helt klart en lyckad kväll.
Tvungen att ta med en bild på fina Sixten också, så himlans söt! 
 
På lördagen blev det sedan utgång med Josso. Rättså spontant men en rolig kväll, som alltid! Massa dans och trevligt sällskap, kan inte riktigt bli fel då. Blev dock inte så många timmars sömn, så därför ska jag snart ta mitt pick och pack och sova.
 
Godnatt!

Heldag med Josefine

Efter ett arbetspass som vikarie åkte jag och hämtade Josefine. Vi har suttit framför datorn ett par timmar och gjort klart vår fotobok äntligen! Så nu är den under tillverkning och jag väntar verkligen efter att få hem den, vill se den nu! Vi har pratat om att göra det så himlans länge och det känns nästan konstigt att den är färdig. Bilder har vi i alla fall haft att välja på och nu väntar mer fotograferingar. Längtar tills jag ska ut på nästa fotorunda, måste prioritera tiden för att göra det snart!
 
Min galenpanna och jag. Haha, vi har varit genom en del, men herregud att vi känt varandra sen vi var nyfödda. Kanske inte så konstigt vi är som vi är ;) Som tur är väntar ännu fler galenheter, man vet aldrig vad som händer när vi är i farten.. haha!
Nu säger jag godnatt, trött efter en intensiv och rolig dag!

Fotocollage

Provade på att göra ett collage. Är dålig på att sätta mig in i tekniker, så är mer än glad när det finns program som så enkelt fixar sånt åt en. Sen är det klart att photoshop och liknande ger bättre kvalité. Fast vill man bara göra något snabbt är detta ett bra alternativ. Sidan jag använde mig av var fotor.com och var väldigt smidigt. 
 

Söndagscheckin

Vill skriva tusen saker, om alla dessa tankar som snurrar runt i hjärnan. Men får inte ut en enda, inte ens i min dagbok. Hjärtat är trasigt och jag känner mig oförmögen att göra något åt det. Det gör oerhört ont. Samtidigt som jag snubblar vidare. 
 
 



RSS 2.0